Betonnen plaat gebruiken

betonnen plaat

Een betonnen plaat kan je voor diverse doeleinde gebruiken. Als vloer binnen een bedrijfsruimte of stal, maar ook als ondergrond voor een parkeerterrein. Het is maar net waarvoor jij deze nodig hebt. Het is dan fijn om te weten dat je deze platen bij Dallebeton kan bestellen. Zij hebben een enorme voorraad en hierdoor ook snel leveren.

Inmiddels hebben veel bedrijven, waaronder industrie en agrarische bedrijven de weg naar deze producent al gevonden. Voorheen verkochten zij alleen nieuwe platen, maar daar is verandering gekomen, Want ook
occasie betonplaten en keerwanden kunnen zij leveren. Dit zijn gebruikte modellen, maar zeker nog goed voor een volgende ronde.

Een betonnen plaat besteld

Omdat ik met een project bezig was en hiervoor het nodige materiaal nodig had, heb ik contact opgenomen met Dallebeton. Zij hebben mij telefonisch bijzonder goed kunnen helpen en hebben bepaalde tips en adviezen kunnen geven. Meteen heb ik bij dit bedrijf een bestelling geplaatst, voor mijn project. Binnen een zeer korte tijd werd deze geleverd en kon ik aan de slag.

Het resultaat is een zeer mooie ruimte om in te werken en hier buiten ligt een fraaie parkeerplaats waar de leveranciers makkelijk kunnen parkeren om de goederen af te leveren of op te halen.