Keuken vloertegels om trots op te zijn

Dambord vloer

De keuken is een plek in huis waar u meerdere keren per dag te vinden bent, uren achter het fornuis om dat ene overheerlijke recept te maken of simpelweg om even snel wat te drinken te pakken. Het is een ruimte waar u zich op uw gemak wilt voelen. Een gedateerde keukenvloer helpt hier natuurlijk niet bij. Kies voor vloertegels en maak uw keuken weer tot een ruimte waar u trots op kunt zijn. Voor welke stijl vloertegels u ook gaat; Alle vloertegels van Tegelmegashop.be zijn een toevoeging voor uw keuken! We hopen u met dit blog te overtuigen om voor vloertegels in uw keuken te kiezen.

marmeren vloer

Waar moet u op letten bij het kiezen van uw vloertegels

Bij het kiezen van vloertegels voor in uw keuken dient u rekening te houden met een aantal aspecten. Het eerste en misschien wel het belangrijkste aspect; is uw keuken een aparte ruimte? In veel gevallen is de keuken namelijk een hoek in de woonkamer of een verlengde hiervan. In dat geval kunt u er het beste voor kiezen om dezelfde vloertegels te gebruiken of te gaan voor een vloertegel die mooi te combineren is. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met uw keukenblad. Vloertegels afstemmen op uw keukenblad zorgt voor een mooie uitstraling die uw keuken helemaal perfect maakt.

Dambord vloer

Ongekend populair; een dambord vloer

Een echte klassieker voor in de keuken is een vloer met dambord motief. De vloertegels zijn wit en zwart en vormen samen, de naam zegt het al, een patroon dat op een dambord lijkt. Vaak bestaat het beeld over een dambord vloer dat deze alleen geschikt is voor een keuken in een ‘ouderwetse’ stijl. Het tegendeel is waar, ook in moderne interieurs staan deze vloertegels fantastisch! U creëert een speels effect dat karakter uitstraalt waar u lang van kunt genieten. Bent u aan het twijfelen of een dambord vloer wat voor u is? Wij zijn er in ieder geval over uit; dambord vloertegels zijn een absolute eyecatcher.